Däckhotell Tullinge, Tumba & Botkyrka

Vi på TMH Bilskadecenter har ett litet däckhotell där vi bryr oss om dina däck.

Däckhotell hos Superdäck är smart, smidigt och enkelt. Varför släpa dina däck till ditt garage eller förråd när vi på Superdäck kan förvara dina däck åt dig? OM SUPERDÄCK Superdäck är en kedja med över 100 fristående däck- och bilverkstäder. Alla Superdäck verkstäder erbjuder personlig och kompetent service där kunden alltid står i centrum.

Däckhotell: Boka in dig hos TMHs Däckhotell Spara tid, arbete och utrymme. Lämna in dina däck på TMHs Däckhotell. Här erbjuder vi förstklassig däckförvaring och tar hand om dina däck på bästa sätt. När däcken sedan är redo för en ny säsong på vägarna hjälper vid dig enkelt med däckskiftet. Välkommen!

Tvätt och rengöring Vi rengör dina däck och fälgar från smuts för att förlänga livslängden. Smutsen avlägsnas effektivt i vår däcktvätt. Våra skickliga tekniker kontrollerar däckens lufttryck och mönsterdjup. Är däcken slitna meddelar vi dig att de bör bytas ut. Självklart hjälper vi dig att hitta nya däck till rätt pris. Däckskifte sker när det är dags att byta till vinter- eller sommardäck bokar du enkelt tid för däckskifte hos oss.

Prislista däckhotell inklusive tvätt och försäkring standarddäck:

Våra Paket

Brons

Förvaring
Skifte
Översyn
Pumpning
Försäkring Maskintvätt

Silver

Förvaring
Skifte
Översyn
Pumpning
Försäkring
Maskintvätt
Maskintvätt
Balansering

Guld

Förvaring
Skifte
Översyn
Pumpning
Försäkring
Handtvätt
Balansering
24 h. garanti

fr. 800:-/säsong.

Oavsett vilket paket du väljer så ingår däckhotell och så skiftar vi däcken på din bil till säsong, gör en översyn av däckens skick och kontaktar dig om du behöver nya däck eller om skulle behöva en hjulinställning för att däcken sliter snett. Självklart pumpar vi däcken till rätt tryck och maskintvättar dem.

PAKET SILVER
Väljer du vårt Silver-paket så ser vi dessutom till att dina däck balanseras. Vi rekommenderar balansering för ökad komfort och bättre livslängd. När vi balanserar däcken så kontrollerar vi både däckens och fälgarnas rundhet.

PAKET GULD
För dig som alltid är ute i sista minuten rekommenderar vi Guld. Då ingår dessutom en garanti som garanterar dig en tid för däckbyte inom 24 timmar och handtvätt av dina fälgar.

DÄCKEN FÖRSÄKRADE
Dina däck är försäkrade och enligt försäkringsbolagens regler så är det din bils försäkring som gäller. Skulle något inträffa med dina däck under tiden vi förvarar dem så ersätter vi din självrisk.

Däckhotell hos Superdäck är smart, smidigt och enkelt. Varför släpa dina däck till ditt garage eller förråd när vi på Superdäck kan förvara dina däck åt dig?

Ring vår hotellbokning för prisinfo!