Bilreparationer & Service

Bilverkstad i Vinsta Vällingby Hässelby – Allt inom Bilservice och Bilreparation

När du lämnar in din bil hos oss på BDT Autoexperten bilverkstad i Vinsta Vällingby i västra Stockholm – så kan du känna dig trygg med att den hamnar i säkra händer. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag.

Specialkompetens av Amerikanska bilar

Utför alla typer av löpande service som din bil behöver, så gör vi även plåt- och lackarbeten samt AC-reparationer. BDT Bilservice innehar stor kunskap och lång arbetserfarenhet att ta oss an många av de amerikanska bilarna – många gånger av klassisk modell.

3 Års Garantier på Kvalitetsprodukter

Vi genomför en likvärdig bilservice samt utför samma reparationer som din vanliga märkesverkstad av erfarna mekaniker som brinner för bilar. Om ditt fordon omfattas av garantier, fortsätter de att gälla också efter ditt besök hos oss. Det beror på att vi utför allt enligt biltillverkarens anvisningar. Självfallet är att vi använder reservdelar av förskriven kvalitet.

Autoexperten-Verkstad

Vid service av din bil hos oss på BDT Bilservice Vinsta Vällingby ingår dessutom Autoexperten Assistans. Det är en kostnadsfri assistansförsäkring som gäller i 12 månader efter att du har servat bilen hos oss. Autoexperten-stämpeln som fås i serviceboken är ett tecken på att du varit extra mån och rädd om din bil.

BDT jobbar med alla Bilmärken

BDT har lång erfarenhet av alla de stora bilmärkena som Volvo, Volkswagen, SAAB, Peugeot, Renault, Mercedes, BMW, Audi, Toyota, Hyundai, Kia, Ford, Chevrolet, JEEP, Fiat, Skoda, Nissan, Opel, Mazda, Seat, Subaru, Seat, Honda, Mitsubishi m.fl.

Boka in en tid med bilmekaniker idag

Du är välkommen att kontakta oss på telefon 08-38 50 06 och boka in tid vid din nästa bilservice!